Flygreklam

KRY_släp2

Du kan inte hejda nyfikenheten. Är det något som surrar däruppe tittar du upp. Flygreklam ger dig unika möjligheter att berätta ditt budskap och presentera ditt företag.
Låt oss kort berätta varför.

Mediebruset är enormt. I tidningen slåss du om uppmärksamheten med flera andra annonsörer och redaktionella rubriker. Det krävs mycket för att ögat ska hitta rätt. I ett reklamblock på tv eller i radion är du visserligen ensam när ditt budskap sänds men du omges alltid av andra annonsörer före och efter. I luften är det bara du som syns. Bara du.

Flygreklam är flexibelt och kan användas för alla typer av budskap. Du kan exponera ditt företags namn eller presentera ett lågt pris på en produkt. En annan intressant möjlighet är att använda flygreklam för att locka folk under en pågående mässa, kundaktivitet eller ett evenemang. Allt är möjligt inom ramarna för de 36 tecken som ryms på släpet.

Och kostnaden är låg. Riktig låg. Jämför gärna med din ortstidning där du sannolikt får betala mellan 5-10 000 för en annons av mindre storlek. För samma kostnad får du upp till två timmars flygtid med ditt budskap över lördagsmyllret på stan. I en medelstor stad med omnejd kan du ses av över 100 000 personer. Det är vad vi och våra kunder kallar för effektivitet.

Och det är enkelt. Ring oss så hjälps vi åt att formulera det du vill säga. Reklamsläpen består av lösa bokstäver och tecken som vi sätter ihop till en lämplig text. Vi kan även ta fram specialsydda logotyper.

Vi söker just nu CPL-piloter för vår verksamhet. Du som CPL-pilot kommer att få många flygtimmar hos oss i olika uppdrag som flygreklam, brandflyg och flygfoto.