Flygbilder

_MG_5483-Ratorp-Karlstad-vid-Klaralven

Våra flygfoton har flera olika användningsområden och våra uppdragsgivare varierar mellan kommuner, landsting, industrier och fastighetsägare i hela Skandinavien. I kommersiella sammanhang kan det handla om planritningar eller bilder för utställningsskärmar. Andra företag använder våra flygfoton i receptionen som ett trevligt välkomnande.

Inget uppdrag är för stort och inget uppdrag är för litet. Vi anlitas ofta av privatpersoner och jordbrukare som vill ha en översiktsbild över sin egendom. Varför inte ta fram ett eget vykort med en sommarbild på den egna stugan? Eller kanske ett roligt julkort där ditt hus står mitt i det vackra vinterlandskapet? (De flesta flygbilderna tas under vår och sommar men självklart lyfter våra plan även under vintertid!) Allt är möjligt och den låga kostnaden gör det möjligt för alla att anlita oss.

Innan vi lyfter går vi igenom uppdraget och diskuterar dina önskemål.

Vi cirkulerar över det aktuella området och tar flera olika bilder. Tillsammans väljer vi sedan ut vilka bilder som fungerar bäst. Vi ombesörjer framkallning, kopiering och kan ta fram utskrifter i storformat samt färgbildsförstoringar upp till 70 x 100 för utställningsskärmar.

Vi söker just nu CPL-piloter för vår verksamhet. Du som CPL-pilot kommer att få många flygtimmar hos oss i olika uppdrag som flygreklam, brandflyg och flygfoto.